Ondersteunende initiatieven

(klik op afbeelding om naar de website van Mazzo te gaan)

Muziek en Cultuurcafe Mazzo

SOAP juicht de komst van Muziek- en cultuurcafé Mazzo toe! De doelstelling van Mazzo sluit aan bij de doelstellingen van SOAP. Mazzo kan in Winschoten een thuishaven voor de Stichting zijn, omdat – volgens de plannen – Mazzo over de faciliteiten gaat beschikken die SOAP aan de regio kan bieden. En dat kan in het Oldambt! Mazzo is ontstaan uit de ideeën van de voormalige HQ-events ondernemer en de Raad van inspiratie bestaande uit lokale muzikanten, kunstenaars en andere betrokkenen.

Borrel met de Buren

Borrel met de Buren is een gratis jaarlijks terugkerend evenement wat plaats vindt in Bellingwolde. Doormiddel van muziek (het bieden van een podium voor regionaal- en amateurtalent) en sport- en spel activiteiten voor de jeugd vanaf 4 jaar. En om natuurlijk een borrel te doen met de buren om op die manier met elkaar te kunnen verbinden en het eenzaamheid gevoel te verminderen. SOAP is van plan om op meerdere locaties, waaronder Winschoten in het voorjaar van 2021, dit evenement te laten plaats vinden.

(klik op afbeelding om naar de website van Borrel met de Buren te gaan)

(klik op afbeelding om naar de website van De Rijdende Popschool te gaan)

De Rijdende Popschool

SOAP steunt het initiatief van De Rijdende Popschool met haar doelstelling om jongeren in hun directe omgeving, op een laagdrempelige manier, kennis te laten maken met muziek door middel van muzieklessen.