Één podium voor het (amateur)talent uit Oost-Groningen

Het zijn onzekere tijden en velen van ons wachten af op wat er komen gaat, maar 1 ding is zeker namelijk dat het plezier van uitgaan en de belevenis van een goed evenement terugkomt en sterker zal zijn dan ooit. Stichting SOAP wil met de realisatie van haar podium onbekend en bekend talent straks de vliegende start geven waar we allemaal naar uitkijken.

Plannen en visie
Het bestuur van SOAP is een samenwerking met MAZZO muziek- en cultuurcafé aangegaan wat betreft het bieden van een podium voor de muziek en performance art. Ook wordt er, op de achtergrond, gewerkt aan het plan om beginnend talent bij te staan door middel van begeleiding. Denk daarbij aan stage performance workshops en studio opnames. Studio PimpMySound te Bourtange is een medewerkend orgaan van SOAP en Mazzo.

Het aanmelden van jouw of jullie talent voor onze evenementen en/of begeleiding is straks een mogelijkheid. Wat je ook doet op het gebied van muziek, laat wat van je horen, we zijn er voor jou! Check dan ook onze facebookpagina voor info en hoe je je kan aanmelden.

Op 18 of 19 september gaat SOAP, als de situatie het toelaat, het evenement Borrel met de Buren wederom in Bellingwolde organiseren. Na 2 edities verwacht SOAP hier een jaarlijks terugkerend gezelligheidsspektakel van te maken met het doel verbinding tussen jong en oud te creëren en het eenzaamheidsgevoel te verminderen. Ook zijn wij druk bezig het evenement, jaarlijks in het voorjaar, in het Oldambt te laten plaatsvinden. Deze evenementen zijn bedoeld om de activiteiten in de cultuur van Oost Groningen te verbreden, zonder winstoogmerk en zijn dus gratis toegankelijk!

Mazzo
Mazzo is voornemens om eind 2020 zijn deuren te openen. Hiervoor zijn twee locaties in het verschiet. Mazzo zal daarover binnenkort meer nieuws naar buiten brengen. SOAP zal actief mee gaan werken aan de evenementen in Mazzo.

“Graag brengen wij alle bezoekers op de hoogte van de ontwikkelingen, dit gaan wij actief oppakken via onze website en facebookpagina”

Wij wensen iedereen gezondheid en geluk in deze lastige tijd!